14 Mei 2011

Печія виліковний листя з плодів хлібного дерева

Біль у грудях, а іноді і на руках були давно відчував. Швидке серцебиття супроводжується задишкою після роботи важко. Вона все одно, тому що "просто випити теплої води при одночасному зниженні активності, болю, як правило, зникають найближчим часом", пояснив він.

Тим не менш, день у день, біль стає все більш імовірним. Втрата ваги продовжує знижуватися, з оригінальною 55 кг до 47 кг. Він також часто відчувають тривогу, тіло втома, млявою і бліде обличчя. Потім палець так часто холодно і подивитися голубуватим. Клімакс, вона мляво лежала в лікарні після блювота і задишка.
Слідчий лікар вираженої проблеми серцевого клапана. "Положення клапанів серця не виконують", сказав він після огляду інтенсивно. Як результат, серце не може працювати в оптимальному режимі. Приплив крові в і з легких і інших частин тіла не проходять і накопичуються в деяких місцях.

Накопичення крові також викликати порушення функції нирок. Біль у спині відчувається, що 70-річна жінка. Мочіться занадто довго була болісною.

Захворювання нирок експерт, доктор. Рахарджо Pudji виявити проблеми з серцем і високий кров'яний однією з причин порушення функції нирок. Пацієнти із серцевою недостатністю, кровотік в серці порушений настільки, що не можуть бути очищені. Впливу, функції нирок видалити токсини і надлишок речовин в крові повинні працювати важче. Нирки продуктивності після довгого часу, щоб зменшити, а не бути в змозі функціонувати належним чином. Таким чином, лікарі, які мають справу з нею після відходу вимагають госпіталізації. "Якщо не розглядалися серйозно, можна змити кров", сказав доктор.

З симптомами відчувають жінки, д-р. Setiawan Dalimartha, традиційної медицини експерти підозрюють, джерело проблеми в коронарних артеріях. Як результат, кровотік не є гладкою і накопичуються в організмі в результаті набряку. Набряк судин серця в кінцевому підсумку штовхнув клапана до його позиція не відповідає.

Пропозиція лікар переслідувати його думку, як не, хвороби серця і нирок, що часто так вбивця тепер menjangkitinya. П'ять днів госпіталізації, він був відпущений додому. Лікарі попередили, щоб зменшити загальну активність і відпочинок.

Протягом 2 тижнів прийому ліків лікарів, не було значних змін. Друга, який відвідав його результаті чого плоди хлібного дерева листя і запропонував випити кип'яченої води. "Питна через 2 години ковтання наркотиків доктор", пояснив він. Тому що він хотів відновити спробувати, особливо з боку багатьох, хто вважає ефективність його листя плоди хлібного дерева.
Хлібне дерево листя, що буде кращим ліками листя, які трохи старше, але все ще на дереві. Оскільки хімічний склад листя максимум. Промивають і сушать листя недоторканими до висихання.

Кожен день плоди хлібного дерева лист розривається на дрібні шматочки, потім кип'ятять з чашки води 5. Живучи половини додати воду, поки обсяг досяг 5 очок більше. Після закипання суміші віддаляється і фільтрують. Червоний киплячій воді, як чай, який п'ють кожен день. "Вода повинна бути витрачені в той же день, не слід залишати на завтра сьогодні", пояснив він.

Місяць споживати варене листя хлібного дерева, сирої ваги і сечі додав більш гладко. Його груди почав відчувати Plong, не більше скарг болю. Через три місяці він відчував здоровому тілі, як зазвичай.

Результаті лікар огляд показав, серце і нирки не проблематично. Замість цього він має право для здійснення такої діяльності, коли він був здоровий.

Tidak ada komentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...