14 Mei 2011

Zuurbranden Uitgeharde BLADEREN OMDAT breadfruit

Pijn in de borst en soms op de armen had al lang gevoeld. Snelle hartkloppingen gepaard met kortademigheid na hard werken. Lette ze niet, omdat "gewoon te drinken warme water, terwijl het verminderen van de activiteit, de pijn zal meestal snel verdwijnen", legde hij uit.

Echter, van dag tot dag, was de pijn steeds waarschijnlijker. Gewichtsverlies blijft afnemen, namelijk van de oorspronkelijke 55 kg tot 47 kg. Hij heeft ook vaak angstig, het lichaam moe, lusteloos en bleke gezicht. Dan is de vinger zo vaak koud aanvoelen en kijken blauwachtig. De climax, ze lag slap in een ziekenhuisbed na braken en kortademigheid.
De keurend arts uitgesproken hartklep problemen. "De positie van de hartkleppen zijn niet aan", zei hij na de behandeling intensief. Als gevolg daarvan hart kan het niet optimaal werken. Bloedstroom van en naar de longen en andere lichaamsdelen niet passeren en zich ophopen in sommige plaatsen.

Ophoping van bloed ook leiden tot een verminderde nierfunctie. Rugpijn is van mening dat 70-jarige vrouw. Plassen te lang was ondraaglijk.

Nierziekte deskundige, Dr. Rahardjo Pudji onthullen hartproblemen en hoge bloeddruk een van de redenen voor de verstoring van de nierfunctie. Patiƫnten met hartfalen, bloedstroom in het hart verstoord, zodat die niet kan gereinigd goed. Het effect, de werking van de nieren te verwijderen toxines en overtollige stoffen in het bloed harder te werken. Nier prestaties na een lange tijd om te dalen en niet in staat zijn om goed te functioneren. Daarom, die zich bezighouden met haar artsen nazorg ziekenhuisopname noodzakelijk. "Als niet behandeld serieus, je kan er bloed was de", zei de dokter.

Van de symptomen die ze voelde, Dr. Setiawan Dalimartha, de traditionele geneeskunde deskundigen vermoeden, de bron van het probleem in de kransslagaders. Als gevolg daarvan, de bloedstroom is niet glad en zich ophopen in het lichaam als gevolg van zwelling. Zwelling van de hartvaten uiteindelijk duwde de klep tot haar positie niet aan.

Zin arts achtervolgen zijn geest, hoe het niet, hart-en nierziekte die vaak zo killer nu menjangkitinya. Vijf dagen ziekenhuisopname, mocht hij naar huis te gaan. Artsen gewaarschuwd om uit te rusten vermindering van de totale activiteit en.

Tijdens de 2 weken van het nemen van de geneeskundigen, is er geen significante verandering. Een vriend die hem bezocht brengen breadfruit bladeren en stelde voor om water te drinken gekookt. "Drinken na 2 uur van het slikken van de medicijnen arts", legde hij uit. Omdat hij wilde proberen herstellen van een, vooral door velen die zich de werkzaamheid van zijn breadfruit bladeren.
Breadfruit bladeren die zal worden het beste medicijn bladeren die zijn een beetje ouder, maar nog steeds op de boom. Omdat de chemische samenstelling van de bladeren was maximaal. Gewassen en gedroogde bladeren intact tot het droog is.

Elke dag een breadfruit blad gescheurd in kleinere stukken, dan gekookt met 5 kopjes water. Terwijl het leven half water opnieuw toe te voegen totdat het volume bereikt 5 glazen meer. Na het koken mengsel wordt verwijderd en gefilterd. Rode kokend water zoals thee, dat is elke dag dronken. "Het water moet worden besteed op dezelfde dag, moet niet worden overgelaten voor morgen vandaag", legde hij uit.

Een maand om soepel te consumeren gekookte breadfruit bladeren, vers gewicht en de urine toegevoegd meer. Zijn borst begon te voelen plong klachten, geen pijn meer. Na drie maanden voelde hij een gezond lichaam zoals gebruikelijk.

Het resultaat van de arts onderzoek is gebleken hart en de nieren niet meer problematisch. In plaats daarvan mag hij activiteiten uit te voeren zoals toen hij nog gezond was. Bron: Trubus.

Tidak ada komentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...