14 Mei 2011

Knaagdier Tuber Healing KANKER

Rat taro plant heeft de Latijnse naam Typhonium flagelliforme (LODD). Waaronder die een buitenlandse naam rudent deze buis, is gebruikt door de bewoners van ons buurland, Maleisië, als een geneesmiddel tegen kanker. Resultaten van het onderzoek van verschillende instituten en universiteiten in Maleisië en enkele landen hebben aangetoond dat het plantenextract (sap) kan vernietigen kankercellen. In het algemeen zijn de resultaten bleek dat het effect van het doden / remmen van de groei van kankercellen te elimineren de negatieve effecten van en anti-virus en anti chemotherapie-bacteriële .

Plant chemische inhoud is niet bekend of nog niet gepubliceerd. Echter, gebaseerd op de literatuur dat de resultaten van onderzoek en ervaring records van generatie op generatie uit verschillende landen en regio's, kan deze plant genezen borstkanker, long-, colon, rectum-, lever-, prostaat-, nier-, baarmoederhals-, keel-, bot, hersenen, milt, leukemie, gal en alvleesklier.
En op basis van informatie van de gebruiker ervaring kan dit kruid worden gebruikt om de giftige drugs te neutraliseren.

Tidak ada komentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...